Eskişehir Böcek İlaçlama
Böcek İlaçlama Haşere İle Mücadele
Garantili Güvenli Kokusuz Böcek İlaçlama

İstiklal Mahallesi Reşadiye Esnafı Sokak No:18/A Odunpazarı Eskişehir
bilgi@eskisehirbocekilaclama.com
0549 547 26 87 - 0549 548 26 84

Eskişehir’den Dünyaya: ETİ’nin Global CEO’su Ercan Öz Oldu

17.03.2026 

Türkiye’nin en büyük 25. sanayi kuruluşu olan ve son dönemde Kuzey Amerikalı protein bar markası TRUBAR’ı satın alarak küresel arenadaki iştahını kanıtlayan ETİ, vites yükseltiyor. 2023 yılından bu yana ETİ Türkiye’nin kaptan koltuğunda oturan Ercan Öz, Mart 2026 itibarıyla tüm dünya operasyonlarından sorumlu ETİ Global CEO’su olarak atandı.

Global Vizyon ve Stratejik Hedefler

Ercan Öz, 2021 yılında ETİ ailesine katıldığından bu yana şirketin satış ve dönüşüm stratejilerinde mimar rollerden birini üstlendi. Yeni görevinde Öz’ün öncelikli ajandası, ETİ’nin Türkiye’deki pazar liderliğini korurken, uluslararası pazarlardaki rekabet gücünü en üst seviyeye çıkarmak olacak. Özellikle son dönemdeki global yatırımların ardından bu atama, şirketin "global marka olma" vizyonunun en somut adımı olarak görülüyor.

Kariyer Yolculuğu: Satışın Mutfağından Global Zirveye

Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Ercan Öz, aslında bu şehrin ve bu sektörün dinamiklerine oldukça hakim bir isim. Kariyerine 1997’de Pepsi ile adım atan Öz, Coca Cola ve Frito Lay gibi dünya devlerinde saha ve merkez fonksiyonlarında önemli sorumluluklar üstlendi.

Özellikle Danone döneminde farklı ülkelerde yürüttüğü Ülke Müdürlüğü ve Ticaret Direktörlüğü görevleri, ona uluslararası bir perspektif kazandırdı. Getir’in yönetici ortaklığı ve Düzey Pazarlama Genel Müdürlüğü gibi kritik duraklardan sonra 2021’de ETİ bünyesine dahil olan Öz, Mart 2023’ten bu yana yürüttüğü Türkiye CEO’luğu görevindeki başarısını artık küresel boyuta taşıyor.

ETİ İçin Yeni Bir Sayfa

ETİ, Ercan Öz’ün liderliğinde sadece bir gıda üreticisi değil, dünyadaki hızlı tüketim trendlerine yön veren küresel bir oyuncu olmayı hedefliyor. Eskişehir’in yerel gücünü, global bir yönetim tecrübesiyle birleştiren bu yeni dönem, şirketin yurt dışındaki büyüme yolculuğuna ivme kazandıracak gibi görünüyor.

Gönderen: haber
460 defa okundu 
 


Ekonomi
Eskişehir’in "Sünter Buğdayı" Geleceğe Miras Kalıyor!
Eskişehir’de Arıcılığın Geleceği "Dijital Haritalar" ile Çiziliyor!
Eskişehir’den Dünyaya: ETİ’nin Global CEO’su Ercan Öz Oldu
Kırsal Kalkınmada Dev Hamle: 2026 IPARD III Takvimi ile 241 Milyon Avro Hibe!
TCDD’den Yolcu Trenlerinde Yeni Bagaj Dönemi: Standartlar Güncellendi!

 

 

Haberler / Duyurular

Menü


Ürün / Hizmet 
Böcek İlaçlama
 

Anket
Böcek İlaçlama Hizmeti Almayı Düşünüyor musunuz?

Evet
Hayır
Kararsızım

Sonuçlar

Son Haberler
Eskişehir’in "Sünter Buğdayı" Geleceğe Miras Kalıyor!
Eskişehir’de Arıcılığın Geleceği "Dijital Haritalar" ile Çiziliyor!
Eskişehir’den Dünyaya: ETİ’nin Global CEO’su Ercan Öz Oldu
Kırsal Kalkınmada Dev Hamle: 2026 IPARD III Takvimi ile 241 Milyon Avro Hibe!
TCDD’den Yolcu Trenlerinde Yeni Bagaj Dönemi: Standartlar Güncellendi!
Bakan Uraloğlu Açıkladı: Demiryolu Yatırımlarında Aslan Payı %53 ile Rekora Koşuyor
İhracatçıya Büyük Müjde: Yurt Dışındaki Birimlerin Kira Giderini Devlet Karşılayacak
Eskişehir Lokantacılar ve Kasaplar Odası’nın Yeni Başkanı Murat Arnik Oldu
Başkan Kesikbaş 10 Maddelik Reçeteyi Açıkladı
Eskişehirli Esaysan Metal İşleme Sektöründe Dünya Devleriyle Yarışmaya Hazırlanıyor
Eskişehir Böcek İlaçlama - 0549 547 26 87